• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

Y4U | YAYEP VOOR UITVINDERS EN DESIGNERS

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Yayep.nl

Yayep.nl wordt ook op maatschappelijk vlak ingezet. Met Y4U wil yayep.nl alle uitvinders en designers van Nederland, jong en oud, de kans geven om via yayep.nl hun uitvindingen en prodcuten op de markt aan te bieden. Het gaat dan om een goede selectie van handige en bruikbare nieuwe uitvindingen en producten waar men al een sponsor voor heeft gevonden die bijvoorbeeld de eerste 100 stuks al heeft laten produceren. Yayep.nl biedt hen de opstap aan hun afzet markt aan, enkel tegen onkostenvergoeding van het webshop fulfillment (kosten van opslag, inpakken en verzenden – de backoffice).
Yayep.nl helpt uiteraard desgewenst met het promoten van de producten vanuit yayep.nl, maar de winst is voor de uitvinder zelf. Yayep.nl wil dit graag doen om hiermee mensen de kans te geven hun droom op dit gebied te verwezenlijken.

Bent u zo’n creatieveling of kent u iemand die iets moois heeft uitgevonden en er klaar voor is om het te verkopen? Neem dan contact op met Claudie Buddy-Wegdam  via info@yayep.nl of via het telefoonnummer van de klantenservice +31 (0)6 300 300 26.

Yayep.nl maakt de consument graag blij met (uw) leuke, handige en nieuwe producten!

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!