• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

Over Yayep

Over Yayep
Yayep.nl is een online webshop waarop handige producten worden aangeboden die je blij maken. Het is een initiatief van Rob Wegdam en Claudie Buddy-Wegdam, vader en dochter, die eigenlijk gewoon samen een leuk bedrijf willen runnen. Beide hebben een commerciële- en marketingachtergrond en zijn deze uitdaging aangegaan.

Het gaat erom die producten te vinden die leuk, handig en bijzonder zijn. En natuurlijk ook voor een goede prijs. Het gaat bij yayep.nl niet om hoe veel verschillende producten we aanbieden, maar dat wat we bieden goed van kwaliteit en interessant is.  We zijn gestart op 15 november 2013 en bezoeken vele vakbeurzen om leuke cadeaus en items voor u aan te kunnen blijven bieden.

Claudie zegt:
“Hoe leuk is dat! Samen met je gepensioneerde vader met de auto naar de beurs in Parijs en Frankfurt rijden en daar een dag alleen maar leuke hebbedingen bekijken die handig en mooi zijn. De mooiste producten met een goede prijs selecteren en aanbieden via je eigen online winkel. Kan niet mooier toch! Op naar nog vele jaren samenwerken.”

Rob zegt:
“Afgelopen zomer op vakantie in Italië kwamen mijn vrouw en ik een winkel tegen met bijzondere mooie, stevige luxe opbergdozen. Mijn vrouw was meteen verkocht en bij thuiskomst wilden ook haar vriendinnen graag weten waar ze die dozen konden kopen. Helaas waren ze nog niet in Nederland op de markt, dus het idee om ze naar Nederland te halen was geboren. Mijn dochter zag een samenwerking met mij als een warm welkom en we hebben meteen  de handen ineen geslagen waaruit yayep.nl is geboren. Bijzonder om me nu tijdens mijn pensioen nog helemaal te verdiepen in de online commercie.”

Hou de website regelmatig in de gaten voor nieuwe producten, al dan niet gelimiteerd, en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Yayep Consultancy
Yayep consultancy staat synoniem voor creatieve en deugdelijke oplossingen, unieke concepten, onderscheidend vermogen en durft buiten kaders te acteren. Goed in anders denken bij reorganisatie- en commerciële vraagstukken en gelooft in gelijkwaardigheid en rechtvaardig leiderschap.
Yayep is een professionele consultancy met veel kennis en ervaring. Yayep is een positieve bundeling van krachten, waardeert en respecteert de kennis en kunde van  medewerkers & management. Beide gedreven vanuit een passie voor het marketingvak, de commercie en de vele kansen en mogelijkheden die je met net even anders denken kunt creëren. Daarnaast beschikt Yayep over een prettig en deskundig netwerk met jarenlange samenwerkingen. Yayep heeft een eigentijds en energiek karakter.

Graag maken wij vrijblijvend kennis met u om te kijken of wij uw geschikte partner zijn voor uw vraagstukken.

Yayep.nl en Yayep Consultancy maken onderdeel uit van Yayep trading & consultancy v.o.f., geregistreerd bij de KvK te Enschede onder nummer 58855033.

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!