• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

Nieuws

Online etalage zoekt unieke producten

U heeft een mooi product maar u heeft geen verstand van online marketing of simpelweg geen tijd om het te vermarkten? Yayep trading en consultancy vof is op zoek naar unieke items voor in de etalage online.

Lees meer

“Ik maak graag mensen blij met mijn producten”

Barendrecht, 10 februari 2014

Barendrechtse ondernemer Claudie Buddy-Wegdam staat met haar jonge bedrijf, Yayep, op de Huishoudbeurs van 15 t/m 23 februari in de RAI in Amsterdam tussen alle grote namen.

Lees meer

Yayep.nl staat op de Huishoudbeurs 2014

Yayep.nl staat met haar handige producten waar je blij van wordt op de Huishoudbeurs 2014! De beurs is van 15 t/m 23 februari in de Rai in Amsterdam. 

Lees meer

Originele Italiaanse luxe opbergdozen te koop bij Koopman in Tilligte

Deze week heeft Koopman in Tilligte een bijzondere luxe opbergdozen opgenomen in hun collectie. Koopman biedt de hele nieuwe collectie opbergdozen, van origineel Italiaanse makelaardij, aan. Stevige, praktische en decoratieve opbergdozen van gelamineerd karton met handvaten zijn er in verschillende maten, series en met mooie designs. De prijsklasse ligt tussen €9.95 tot €15,30.

Lees meer

Nieuwe collectie decoratieve opbergdozen nu te koop bij ‘Stolker Porselein en Kristal’ in Enschede

Vanaf nu biedt Stolker aan de Haverstraatpassage 72 in Enschede haar nieuwe collectie opbergdozen, van origineel Italiaanse makelaardij, aan. Stevige, praktische en decoratieve opbergdozen van gelamineerd karton met handvaten zijn er in verschillende maten, series en met mooie designs. De prijsklasse ligt tussen €9.95 tot €15,30.

Lees meer

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!