• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

Keurmerk

Geachte (toekomstige) klant,

U bent op zoek gegaan naar een keurmerk op onze internetsite. Wij hebben er bewust voor gekozen om yayep.nl niet aan te sluiten bij een van de keurmerken voor webshop. Nu zult u zich afvragen waarom wij dit niet gedaan hebben. Daar hebben wij meerdere redenen voor.

  • Om een keurmerk te mogen voeren op een webwinkel wordt er jaarlijks een zeer forse contributie betaald plus vaak, hoge, eenmalige kosten.
  • Aan de consumenten wordt toegezegd dat jaarlijks de websites opnieuw beoordeeld worden of ze het keurmerk mogen behouden of niet en de webshop eigenaar betaald bovenstaande bedragen jaarlijks aan het bedrijf wat het keurmerk heeft uitgegeven. In de praktijk blijkt dat veel bedrijven jaarlijks het bedrag betalen, maar dat veel keurmerken niet jaarlijks alle websites opnieuw bekijken. Dus website die in het verleden wel aan bepaalde eisen voldeden, maar dit hebben aangepast blijven het keurmerk behouden.
  • Door ons niet aan te sluiten bij een webshop keurmerk, hebben wij deze extra kosten niet (want sommige webshop's hebben niet een maar meerdere keurmerken) en hoeven wij deze kosten ook niet door te berekenen in de prijzen van ons aanbod.
  • Een keurmerk kan door iedereen bedacht worden en uitgegeven worden. Bij veel keurmerken zit hier een officiële instantie achter, maar lang niet bij alle keurmerken.
  • Webshop Keurmerken verplichten een webshop om bepaalde risico’s te lopen, zoals bijvoorbeeld het achteraf laten betalen. Echter zijn er vele webshops die dit risico financieel niet willen of kunnen dragen. Helaas komt wanbetaling nog te vaak voor bij deze methode.
  • Via het Nederlands recht is tegenwoordig het kopen online van heel veel wetten en regels voorzien waar een ieder zich voor de wet al aan dient te houden, waardoor de klant wettelijk gezien al een goede waarborg en garantie heeft.


Wij hebben er dus voor gekozen om geen keurmerk-lidmaatschap af te sluiten. Want in de praktijk blijkt dat veel bedrijven die een zogenaamd veilig stempel hebben ontvangen en het keurmerk mogen publiceren op hun site soms helemaal niet zo veilig te zijn. Er zijn zelfs veel bedrijven die een keurmerk op hun site publiceren die niet eens een lidmaatschap bij het keurmerk hebben afgesloten.

Wij zijn van mening dat een site vertrouwen uit moet stralen en dat als je een bedrijf hebt, je ook daadwerkelijk moet leveren als iemand daar voor betaald heeft. Natuurlijk kan er ergens iets fout gaan. Wij zijn ook mensen en wij zijn ook afhankelijk van onze toeleveranciers en koeriers die de bestelde pakketten bij de klanten afleveren. Maar als er dan iets fout gaat, dan moet je als webshop service hoog in het vaandel hebben staan. Een goede oplossing zoeken waar je de klant weer blij mee maakt.

Want geen betere klant dan een tevreden klant! Onze klanten zijn ons visitekaartje, zeker met alle sociale media meegerekend. Dus wij doen zeker ons best om onze klanten tevreden te houden. Want daar worden wij zelf ook gelukkig van!

Wilt u weten of ons bedrijf wel veilig is? Neemt u dan contact met ons op, dan kunnen wij u persoonlijk te woord staan.


Met deze toelichting proberen wij duidelijk te maken waarom wij hiervoor hebben gekozen. Mocht u door het ontbreken van een keurmerk en na het lezen van bovenstaande uitleg toch minder vertrouwen in deze website hebben, dan is dit zeer spijtig maar wij respecteren uw keuze. Wij hopen natuurlijk dat onze bezoekers, net als wij, inzien dat een keurmerk (nog) geen garantie is voor een betrouwbare webshop. Wij blijven natuurlijk, zoals altijd, onze uiterste best doen om u goed van dienst te zijn.

Heeft u hieromtrent nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dit uiteraard graag. Bij contact info vindt u onze volledige informatie en u kunt ons via het contactformulier bereiken of op telefoonnummer +31 (0)6 300 300 26.

Graag zien wij uw bestelling tegemoet, welke wij met de hoogst mogelijke zorg zullen behandelen.

Vriendelijke groet,

Claudie Buddy-Wegdam

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!