• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

FAQ

Yayep

Heeft Yayep ook een winkel?

Op dit moment is yayep.nl een webshop en beschikt deze webshop niet over een showroom of fysieke winkel locatie. 

Mag ik als klant ook met een idee komen bij yayep.nl?

Jazeker! Voor wat betreft onze selectie van producten in zijn algemeenheid staan we uiteraard open voor leuke ideeën. Mocht u een bepaald item zeer geschikt achten voor onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@yayep.nl
Bent u zelf een uitvinder of designer dan is ons project Y4U wellicht interessant.

Hou de website regelmatig in de gaten voor nieuwe producten, al dan niet gelimiteerd, en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Sinds wanneer bestaat yayep.nl?

Yayep.nl is een familie initiatief tussen vader en dochter en bestaat officieel sinds 1 oktober 2013.

Sponsoring

Yayep.nl is op dit moment nog een te jong bedrijf om zich sponsoring te kunnen permitteren. Echter u bent altijd vrij om uw verzoek in te sturen op klantenservice@yayep.nl.

Waar staat de naam Yayep voor?

Deze trendy naam straalt positiviteit en energie uit. De moderne manier van Ya en Yep, om dubbel te bevestigen dat men graag JA zegt tegen de producten van Yayep. Het geeft weer waar de organisatie voor staat, Yayep wil graag dat al haar klanten dubbel JA zeggen en herhaaldelijk de website blijven bezoeken vanwege de betrouwbaarheid, kwaliteit, originaliteit en de service. 

Waarin onderscheidt yayep.nl zich?

Net even andere producten, kwaliteit, originaliteit, voor een goede prijs. Snelle levering, een goede klantenservice met een persoonlijke touch. Geen callcenter aan de telefoon, maar persoonlijke service vanuit het familiebedrijf zelf.

Wat is de missie van Yayep.nl?

Door middel van een leuk assortiment met exclusieve producten zorgt Yayep.nl voor een vernieuwende reeks van handige producten en cadeaus waar je blij van wordt tegen een betaalbare prijs. Onze productkeuze is gebaseerd op uw wensen en yayep.nl geeft de ruimte aan vernieuwing en innovatie. Yayep.nl wil graag een gevestigde naam worden op de Nederlandse online markt.

Wat is de visie van Yayep.nl?

Yayep.nl wil blijvend exclusiviteit bieden op het gebied van cadeaus en handige producten voor de particuliere en zakelijke markt door goede kwaliteit en prijsverhoudingen te blijven handhaven. 

Wat is yayep.nl?

Yayep.nl is een online webshop  waarop handige en betaalbare producten worden aangeboden die je blij maken op het gebied van wonen, koken, tuin, design, vrije tijd en cadeaus. Yayep levert direct uit voorraad. Het is een initiatief van Rob Wegdam en Claudie Buddy-Wegdam, vader en dochter, die eigenlijk gewoon samen een leuk bedrijf willen runnen. Beide hebben een commerciële- en marketingachtergrond en zijn deze uitdaging aangegaan.

Het gaat erom die producten te vinden die leuk, handig en bijzonder zijn. En natuurlijk ook voor een goede prijs. Het gaat bij yayep.nl niet om hoe veel verschillende producten we aanbieden, maar dat wat we bieden goed van kwaliteit en interessant is.  We zijn gestart op 15 november 2013 en bezoeken vele vakbeurzen om leuke cadeaus en items voor u aan te kunnen blijven bieden.

Yayep biedt uitvinders en designers in Nederland ook de kans om hun eigen producten af te zetten op de markt. Dit maakt Yayep uniek! Yayep wil geen overkill van duizenden producten, maar wil blijvend originaliteit en kwaliteit bieden.

Yayep.nl is onderdeel van yayep trading &consultancy v.o.f., geregistreerd bij de KvK te Enschede onder nummer 58855033.

Wat zijn de Kernwaarden van Yayep.nl?

Persoonlijk, Betrouwbaar, Kwaliteit, Servicegericht, Vernieuwend, Exclusief en Enthousiasme.

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!