• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen
Lavatelli jasmine

Luxe geparfumeerde opbergdoos Jasmine

€13,45

Praktische, decoratieve en geparfumeerde luxe opbergdoos met handvatten en deksel. Motief: “Jasmine”.  Een must have voor op kantoor of handig voor thuis! Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en voor een goede prijs.

Kleur: Roze met witte swirls

Materiaal: Gelamineerd karton met geparfumeerd jasmijn filmlaagje

Afmetingen: 32 x 42 x 17.5 cm (breedte x lengte x hoogte)

Bestelnummer: 661 JA

Nog slechts 5 op voorraad

Toevoegen

Praktische, decoratieve en geparfumeerde luxe opbergdoos met handvatten en deksel. Motief: “Jasmine”.  Een must have voor op kantoor of handig voor thuis!

Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en voor een goede prijs. Zeer stevig en geschikt voor allerlei zaken die je wilt opbergen. Denk aan de zomerkleding of winterkleding, foto’s van vroeger, post, administratie, voorraad, speelgoed, kleine onderdelen, etc. Geschikt voor optimaliseren van de ruimte thuis. De opbergdozen zijn gefabriceerd in gelamineerd karton en kunnen – type afhankelijk - 45 tot 110kg draagkracht weerstaan. Qua inhoud kunnen de dozen – afhankelijk van het type – 30 tot 60kg dragen. Door de lamineer laag zijn de dozen sterk waterafstotend. De handige opbergdozen komen in verschillende afmetingen en met een grote verscheidenheid aan designs. Ze zijn snel (± 1 minuut) en eenvoudig in elkaar te zetten.

Een aantal motieven is sinds kort op de markt gebracht met een geparfumeerde deksel. De Jasmijn geur die kun je activeren door over het deksel te wrijven. Deze geur laag is als een dunnen film op het deksel aangebracht. De decoratieve opbergdozen zijn een origineel Italiaans product en daadwerkelijk vervaardigd in Italië.

Enorm handig en zeer geschikt als: herinneringsdoos,  geboortedoos, geboortebox, baby cadeaudoos, 10-dagen pakket doos, speelgoeddoos, kledingdoos, schoenendoos, sjaalbox, hobbydoos, handwerkdoos, administratie box, foto-bewaardoos, etc.

Feiten voor de Praktische, decoratieve en geparfumeerde luxe opbergdoosJasmine”:

  • Praktisch, decoratief en stevig met handvatten en deksel
  • Afmetingen 32 cm x 42 cm x 17,5 cm (breedte x lengte x hoogte)
  • Ideale opbergruimte voor kleding, speelgoed, het sorteren van kleine onderdelen, etc.
  • Als praktische orde houder in huis en kantoor
  • Geparfumeerd door wrijving van het oppervlak – hierdoor komt de geur vrij
  • Snelle en eenvoudige montage

Gerelateerde producten

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!