• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen
Lavatelli floral

Luxe decoratieve opbergdoos Floral

€14,85

Praktische, decoratieve en luxe opbergdoos met handvatten en deksel. Motief: “Floral”.  Een must have voor op kantoor of handig voor thuis! Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en voor een goede prijs.

Kleur: Wit met lichtblauwe rand met roze rozen met groene blaadjes

Materiaal: Gelamineerd karton

Afmetingen: 39 x 50 x 24 cm (breedte x lengte x hoogte)

Bestelnummer: 660 FL

Nog slechts 3 op voorraad

Toevoegen

Praktische, decoratieve en luxe opbergdoos met handvatten en deksel. Motief: “Floral”.  Een must have voor op kantoor of handig voor thuis!

Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en voor een goede prijs. Zeer stevig en geschikt voor allerlei zaken die je wilt opbergen. Denk aan de zomerkleding of winterkleding, foto’s van vroeger, post, administratie, voorraad, speelgoed, kleine onderdelen, etc. Geschikt voor optimaliseren van de ruimte thuis. De opbergdozen zijn gefabriceerd in gelamineerd karton en kunnen – type afhankelijk - 45 tot 110kg draagkracht weerstaan. Qua inhoud kunnen de dozen – afhankelijk van het type – 30 tot 60kg dragen. Door de lamineer laag zijn de dozen sterk waterafstotend. De handige opbergdozen komen in verschillende afmetingen en met een grote verscheidenheid aan designs. Ze zijn snel (± 1 minuut) en eenvoudig in elkaar te zetten.

De decoratieve opbergdozen zijn een origineel Italiaans product en daadwerkelijk vervaardigd in Italië. Enorm handig en zeer geschikt als: herinneringsdoos,  geboortedoos, geboortebox, baby cadeaudoos, 10-dagen pakket doos, speelgoeddoos, kledingdoos, schoenendoos, sjaalbox, hobbydoos, handwerkdoos, administratie box, foto-bewaardoos, etc.

Feiten voor de Praktische, decoratieve en luxe opbergdoos “Floral":

Praktisch, decoratief en stevig met handvatten en deksel
Afmeting 39 cm x 50 cm x 24 cm (breedte x lengte x hoogte)
Ideale opbergruimte voor kleding, speelgoed, het sorteren van kleine onderdelen, etc.
Als praktische orde houder in huis en kantoor
Snelle en eenvoudige montage

Gerelateerde producten

€14,85

Luxe decoratieve opbergdoos Shabby Chic

€12,95

Luxe decoratieve opbergdoos Peonie

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!