• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen
Salade verszak monpotager Salade verszak manual

De Vershoudzak Mon Potager (Large)

€19,95

De Vershoudzak, eindelijk een goed idee om sla, groente en verse kruiden zo lang mogelijk goed te houden zonder ‘gedoe’. Met de Vershoudzak  houdt u zeker 2 weken lang uw groenten vers in uw eigen koelkast. Het culinaire gadget dat in uw keuken niet mag ontbreken!

Uitvoering: Large

Kleur: Wit met afbeeldingen van gieters en planten

Materiaal: Katoen

Afmetingen: 40 x 30 cm

Bestelnummer: 0003

Op voorraad

Andere uitvoeringen en maten:

Toevoegen

De Salade Verszak

Het culinaire gadget dat in uw keuken niet mag ontbreken! Eindelijk een goed idee om sla, groente en verse kruiden  zo lang mogelijk goed te houden zonder ‘gedoe’. Met dit product houdt u zeker 2 weken lang uw groenten vers in uw eigen koelkast. Wat een traktatie om een schone en nette koelkast te hebben. Geen opgeblazen plastic zakjes meer met voorgewassen en bewerkte groente. Geen verwelkte salades, kruiden en andere oneetbare groente meer in de koelkast die je na een paar dagen vaak al weg moet gooien.

Een GROENE zak - geen plastic zakken meer in de koelkast.
Een ECONOMISCHE zak - geen groente/sla/kruiden zomaar meer weggooien.
Een SCHONE zak - altijd een schone en nette koelkast.
Een VERSE zak - zorgt voor optimaal vers en fris uiterlijk van salades e.a.
De oplossing is simpel: DE VERSHOUDZAK!

Ontworpen en ontwikkeld door een diëtiste, biedt de Vershoudzak een natuurlijke en effectieve manier om het behoud en verse groenten te optimaliseren. Een keuken gebruiksvoorwerp nuttig in de strijd tegen voedselverspilling.

Geschikt voor alle sla soorten, verse kruiden, bladgroenten zoals spinazie, prei, selderij, verse uien, radijsjes. Maar ook voor groene bonen, courgettes, komkommers, tomaten, wortelen, venkel, andijvie, asperges, paprika’s, etc.

De Vershoudzak heeft een katoenen voering, welke geassocieerd kan worden met de buitenste schil van een vrucht/groent. Deze zorgt voor het behoud van het noodzakelijk vocht terwijl het het voedsel laat ademen . Houdt je aan de simpele handleiding die wordt bijgeleverd voor het instandhouden van de versheid en  het optimale resultaat.

De Vershoudzak is verkrijgbaar in verschillende designs en in de maten Large en Medium. Een origineel Frans product met een certificaat van het labaratorium SGS-SERCOVAM, ‘s-werelds toonaangevende inspectielaboratorium voor controle, analyse en certificering.

De Salade Verszak:

  • is niet van plastic, maar stof met een katoenen voering, wasbaar in de machine op 30° C
  • heeft een officieel Sercovam testrapport, waarbij verklaart wordt dat de groente bij juist gebruik van de verzak 14 dagen houdbaar blijft in de Vershoudzak
  • heeft eenvoudige instructies  en er is een Nederlandse handleiding toegevoegd bij de Vershoudzak
  • komt in verschillende designs voor elk wat wils en is te koop in twee maten Medium (30 x 35 cm) en Large (40 x 30 cm).
  • is enorm leuk artikel, een must have! Het maakt werken in de keuken nog simpeler. 

Gerelateerde producten

€19,95

De Vershoudzak Café Retro

€19,95

De Vershoudzak L’Ardoise

€19,95

De Vershoudzak Milky Blue

€19,95

De Vershoudzak Sabzi

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!