• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen
Debucketlist 3d Debucketlist 3dbook Debucketlist paginas2d Debucketlist p1 Debucketlist p2 Debucketlist p3 Debucketlist p4 Debucketlist p5

De Bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen - 1001 uitdagingen

€14,95

De Bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen met 1001 Uitdagingen die je (klein)kinderen niet mogen missen!
Verkrijgbaar bij Yayep.nl, de betere boekhandel en Bol.com voor € 14,95 met ISBN #9789490989163.

Kleur: Zie foto's.

Bestelnummer: BL2016

Op voorraad

Toevoegen

De band tussen grootouder en kleinkind is heel speciaal. Bij opa en oma mag het kind dingen die het thuis misschien niet mag, beleeft het avonturen die het met de ouders niet doet en bouwen ze samen aan unieke herinneringen die een leven lang meegaan. Grootouders die tijd doorbrengen met hun kleinkinderen zijn gelukkiger en gezonder*. Met het boek Bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen worden opa’s, oma’s en kleinkinderen uitgedaagd om de tijd die ze samen hebben op een bijzondere manier in te vullen. Van de voorpret van het bepalen van de bucketlijst tot de gedeelde ervaringen: alles kunnen ze vastleggen in dit boek, dat ook een bijzondere tijdscapsule vormt. 

De bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen is een initiatief van Rob Wegdam. Als grootvader werd hij aan het denken gezet toen zijn kleinzoon hem vroeg of hij voor de zoveelste keer op de iPad mocht. “Hoe kan ik als opa mijn kleinkind inspireren om de wereld te ontdekken en tegelijkertijd een nog hechtere band met hem opbouwen?”, vroeg Rob zich af. Dit boek is het resultaat en voor alle opa’s, oma’s en kleinkinderen een boek om van te genieten!

De bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen is een echt doeboek, boordevol uitdagingen die een leven lang waardevol zijn. Het boek bevat verschillende suggesties om samen een ultieme bucketlist samen te stellen. Van bijzondere plekken die je op de wereld gezien moet hebben, tot unieke belevenissen als het versturen van een brief per flessenpost, schaatsen op natuurijs, leren schaken, meedoen aan een musical of een dagje meehelpen bij de Voedselbank: de bucketlist laat het kind op creatieve wijze de wereld ontdekken. Grootouder en kleinkind kunnen in het boek hun belevenissen samen vastleggen in tekst en beeld, zodat het boek echt een persoonlijk document van hen beiden wordt. Het boek bevat ook tips voor grootouders voor gespreksonderwerpen, als cultuur, leren omgaan met geld en tips voor uitjes.

De 1001 uitdagingen in het boek zorgen ervoor dat de tijd die grootouder en kleinkind met elkaar doorbrengen nog specialer wordt! De bucketlist voor (groot)ouders en (klein)kinderen is verkrijgbaar bij de betere boekhandel, Yayep.nl en Bol.com voor € 14,95 met ISBN #9789490989163.

Van ieder verkocht boek gaat €2,50 naar het goede doel "Vakantie voor kinderen via Humanitas". 

Voor een bestelling van meer dan 5 exempleren kunt u persoonlijk contact opnemen met Rob Wegdam via 06 52 73 04 85. 

 

 

Gerelateerde producten

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!