• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen
Lavatelli marcopolo 3serie

3 Luxe decoratieve opbergdozen Marco Polo in S, M en L

€35,00

Praktische, decoratieve en luxe opbergdozen met handvatten en deksel. Marco Polo-serie van 3 maten S, M en L. Een must have voor op kantoor of handig voor thuis! Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en met combi korting.

LET OP! Dit product heeft een levertijd van 2 werkdagen.

Bestelnummer: 0012

Zijn in bestelling. Momenteel niet op voorraad.

Toevoegen

Praktische, decoratieve en luxe opbergdozen met handvatten en deksel Marco Polo-serie van 3 maten S, M en L.  Een must have voor op kantoor of handig voor thuis!

Onderdeel van een breed scala aan luxe opbergdozen, handig, mooi en en met combi korting. Zeer stevig en geschikt voor allerlei zaken die je wilt opbergen. Denk aan de zomerkleding of winterkleding, foto’s van vroeger, post, administratie, voorraad, speelgoed, kleine onderdelen, etc. Geschikt voor optimaliseren van de ruimte thuis. De opbergdozen zijn gefabriceerd in gelamineerd karton en kunnen – type afhankelijk - 45 tot 110kg draagkracht weerstaan. Qua inhoud kunnen de dozen – afhankelijk van het type – 30 tot 60kg dragen. Door de lamineer laag zijn de dozen sterk waterafstotend. De handige opbergdozen komen in verschillende afmetingen en met een grote verscheidenheid aan designs. Ze zijn snel (± 1 minuut) en eenvoudig in elkaar te zetten.

De decoratieve opbergdozen zijn een origineel Italiaans product en daadwerkelijk vervaardigd in Italië. Enorm handig en zeer geschikt als: herinneringsdoos, baby cadeaudoos, 10-dagen pakket doos, speelgoeddoos, kledingdoos, schoenendoos, sjaalbox, hobbydoos, handwerkdoos, administratie box, foto-bewaardoos, etc.Feiten voor de Praktische, decoratieve en luxe opbergdoos “Ortensie”:

Feiten voor de Praktische, decoratieve en luxe opbergdoos Amorini”:

 • Praktisch, decoratief en stevig met handvatten en deksel
 • Dit combi-pakket bestaat uit de volgende modellen:
  Small: 25 cm x 35 cm x 17,5 cm (breedte x lengte x hoogte)
  Medium: 32 cm x 42 cm x 21 cm (breedte x lengte x hoogte)
  Large: 39 cm x 50 cm x 24 cm (breedte x lengte x hoogte)
 • Ideale opbergruimte voor kleding, speelgoed, het sorteren van kleine onderdelen, etc.
 • Als praktische orde houder in huis en kantoor
 • Snelle en eenvoudige montage

Gerelateerde producten

€35,00

3 Luxe decoratieve opbergdozen Amorini in S, M en L

€15,35

Luxe geparfumeerde opbergdoos Lavanda

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!