• 0 artikelen - €  0,00
Prijs gewonnen

Cadeaubonnen en kortingen

Betalen met een cadeaubon
Bij Yayep.nl kunt u voor vrienden, familie of kennissen een cadeaubon kopen die zij kunnen gebruiken voor een van de leuke en originele cadeaus. U kunt kiezen uit verschillende bedragen en u heeft de gelegenheid om hier een persoonlijk bericht aan toe te voegen.
De cadeaubon is direct bij betaling te downloaden. U kunt de bon zelf printen of via uw eigen email direct doorsturen aan de begunstigde.

De cadeaubon heeft een unieke code die slechts 1 keer kan worden gebruikt om te betalen binnen yayep.nl. Men voert deze code in het daarvoor bestemde vakje in het bestelmenu in. Is het totaalbedrag overeenkomstig aan het bedrag op de cadeaubon dan is daarmee de bestelling betaald. Is de cadeaubon minder in waarde dan het totale bedrag van de bestelling dan kan men op dat moment het overige bedrag betalen via IDEAL, Pay Pall of een overboeking. Is het totaalbedrag lager dan het bedrag op de cadeaubon dan houdt men dat bedrag tegoed. Dit blijft onder het account bekend binnnen het systeem van Yayep.nl.  Bij een volgende aankoop wordt dit bedrag er vanaf getrokken.

Kortingen
Af en toe zal yayep.nl met leuke kortingen strooien. Dit kan zijn in kortingspercentages, maar ook bijvoorbeeld een kortingsvoucher voor gratis bezorgservice beneden de 50 Euro. Alle kortingsbonnen hebben code. Men voert deze code in het daarvoor bestemde vakje in het bestelmenu in. De korting wordt er op dat moment meteen afgehaald.

GRATIS VERZENDEN - bij een bestelling boven de € 50,00 bezorgen wij gratis aan huis!